fbpx

Egy évvel ezelőtt, ezen a napon kerültek fel az első termékek a webshopra, és indult útjának a Roomie, az én kis szerelemprojektem. Azóta is egy folyamatosan bővülő és változó Roomie-listából választhatja ki minden leendő Roomie-tulajdonos a kedvenc szobatársát. Most, egy évvel később, ismét elérkezett az idő, hogy valami új vegye kezdetét, ezúttal a márka saját BLOGjának formájában.

Akik korábban már vásároltak, vagy egy kicsit szemfülesebb követői a @roomie_yoursmoothestfriend Instagramon-oldalnak, azok előtt nem titok, hogy ki álmodta meg és álmodja azóta is tovább ezt a pihe-puha csodavilágot egy saját vállalkozás formájában. Azok számára azonban, akiknek még ismeretlen vagyok – és azt hiszem, ők vannak többségben 😊  – nos, mi más nyújthatna jobb felületet a megismerésemre, mint a Roomie blogjának első bejegyzése:

Jurczyszak Elisabeth vagyok, az egyszerűség kedvéért mindenkinek csak Liza, a Roomie-k megálmodója és nem utolsó sorban elkészítője. Jelenleg is kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatóként – bármennyire is kézenfekvő lenne (:D)  – nem az unalom vezérelt arra, hogy saját vállalkozásba fogjak. Éppen ellenkezőleg: Az egyetem mellett már az első félév után munkát vállaltam, és különböző gyakornoki pozíciókban próbáltam ki magam multinacionális vállalatnál és médiaügynökségnél egyaránt. Ahogyan egyre több mindenbe nyertem bepillantást, úgy fogalmazódott bennem egyre inkább a gondolat, hogy egyiket sem igazán nekem találták ki, és hogy én valami egészen másra vágyom az élettől.

Ettől a ráeszméléstől azonban a legkevésbé sem vezetett egyenes út a Roomie megszületéséig (, mert egyszerre dolgozni, egyetemre járni, és megalapítani egy vállalkozást igazából elég nagy szívás), és még kevésbé egyenes az út a jövőre nézve (, mert egyszerre vezetni egy vállalkozást és lediplomázni voltaképpen még nagyobb szívás :D) … 

De az alkotás, a kézművesség és a „szép” iránti töretlen szeretetem vezetett el engem és a Roomie-t idáig, és nincs kétségem afelől, hogy a továbbvezető utat is ez jelenti majd, úgyhogy ezután is kitartóan görgetem magam előtt ezt az egyre csak növekvő fonalgombolyagot, hogy nem csak a következő, de a nagyon sokadik születésnapját is legyen alkalmunk megünnepelni. ❤

/Liza, a Roomie megálmodója/